Rullegardiner efter mål

Rullegardiner efter mål i høj kvalitet

Nye flotte og funktionelle rullegardiner efter mål til soveværelset, stuen, køkkenet, børneværelset, badeværelset eller kontoret?

Rullegardiner er en perfekte løsning til langt de fleste rum i hjemmet, er en klassiker og en af de mest benyttede gardintyper.

Det populære rullegardin er en stilfuldt, smart og moderne løsningen, inden for solafskærmning samt mørklægning, og kan ligeledes tilpasses alle typer vinduer og døre.

Komfort Gardiner leverer skræddersyede rullegardiner på mål i bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser, både til private samt erhverv og institutioner.

Vi kører ud med vores gardinbus, både lokalt i Næstved og omegn, samt i København og på resten af Sjælland.

BOOK GARDINBUS

Få rette rullegardinløsning hos Komfort

Få rette rullegardiner på mål hos Komfort

Vi har over 20 års erfaring i gardinbranchen og finder med garanti rette løsning, der opfylder alle behov. Vi tilbyder specielløsninger og løser selv de mest udfordrende opgaver.

Komfort Gardiner er specialister i skræddersyede rullegardiner på mål og andre unikke gardinløsninger. Vi har altid de smarteste, nyeste og mest moderne gardiner med i vores gardinbus.

Med os som leverandør, får du som kunde professionel rådgivning, opmåling samt opsætning til attraktive og konkurrencedygtige priser. Alle vores produkter er produceret i Europa. Som nogle af vores leverandører og agenturer kan nævnes: Andreas Hansen, Aluproff, Woodnotes, JAB og Velux.

Derudover tilbyder vi hele 7 års produkt garanti

Stort udvalg af rullegardiner efter mål også som mørklægning 

Vores kollektion og sortiment er omfangsrig og stilfuld.

Med rigtig mange farver, mønstre, materialer samt egenskaber, kan vi imødekomme et hvert behov for rullegardiner og gardinløsninger.
Det være sig det helt klassiske rullegardin, med og uden mørklægning, til det mere eksklusive med forskellige afslutninger, og former for tunger.

Rullegardinerne fås med og uden snoretræk, trådløse eller elektriske med motor samt fjernbetjening.

Hos os finder du ligeledes de eksklusive Woodnotes rullegardiner, der er udarbejdet af et mix af papirgarn og bomuld.

Fordele ved rullegardiner efter mål

Rullegardiner er en af de mere prisvenlige gardinløsninger. De fylder ikke alverden, når de er rullet op, i kontrast til almindelige stofgardiner.

Køber du rullegardiner efter mål, vil du altid være sikker på, at de passer præcist i størrelsen til alle dine vinduer og døre. Der opnås ligeledes udnyttelse af energien samt et bedre indeklima, da varmen holdes inden om vinteren og ude om sommeren.

Rullegardiner efter mål
Rullegardiner efter mål
Rullegardiner efter mål
Rullegardiner efter mål

Priser på rullegardiner efter mål

Da enhver løsning hos os er efter specialmål, findes der ingen faste priser.

Ønsker du et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris, kan du BOOKE et gratis BESØG af vores professionelle gardinmand.

Når i sammen har fundet frem til den ønskede løsning, sørger han for den præcise opmåling og giver dig pris inkl. levering og montering, med det samme.
Herefter skræddersyer vi dine rullegardiner efter mål og aftaler efterfølgende dato for levering og montering.

Hos Komfort Gardiner får du professionel rådgivning og vejledning, samt inspiration, opmåling og montering, til attraktive og konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for spørgsmål

Du kan altid kontakte os for spørgsmål om rullegardiner eller andre gardinløsninger.

Kontakt os på telefon 31 17 70 50 eller udfyld vores kontaktformular.

Kontakt os

Skriv til Komfort Gardiner

Udfyld denne formular og vi kontakter dig

    Unikke gardinløsninger - der holder…