Foldegardiner efter mål

Foldegardiner efter mål i høj kvalitet

Nye funktionelle foldegardiner også kaldt liftgardiner, fås efter mål til alle rum. Det være sig lige fra køkkenet, soveværelset, stuen, kontoret, børneværelset eller badeværelset. 

Foldegardiner er en meget populær og elegant gardinløsning, der samtidig er praktisk og giver et luksuriøst look. De er også et godt alternativ til traditionelle stofgardiner.

Med foldegardiner får du også en gardinløsning, hvor lyset kan filtreres efter dine ønsker og tilpasses alle typer vinduer og døre.

Komfort Gardiner leverer skræddersyede kvalitetsfoldegardiner på mål, til yderst konkurrencedygtige priser. Vi leverer til både private samt erhverv og institutioner.

Vi kører på besøg med vores gardinbus. Det være sig lokalt i Næstved og omegn samt i København og på resten af Sjælland.

BOOK GARDINBUS

 

Få rette løsning af foldegardiner på mål

Få rette løsning af foldegardiner på mål

Vi har over 20 års erfaring i gardinbranchen. Vi finder med garanti rette løsning, der opfylder alle behov. Vi løser selv de mest udfordrende opgaver og tilbyder specielløsninger.

Hos Komfort Gardiner er vi specialister i skræddersyede foldegardiner på mål og alle andre typer gardinløsninger. Vi har altid de nyeste, smarteste moderne gardiner med i vores gardinbus.

Med os som leverandør, får du professionel rådgivning, opmåling samt opsætning til attraktive og konkurrencedygtige priser. Alle vores produkter er produceret i Europa. Som nogle af vores leverandører og agenturer kan nævnes: Andreas Hansen, Aluproff, JAB og Velux.

Hos os får du hele 7 års produkt garanti

Stort udvalg af foldegardiner efter mål også som mørklægning 

Vores kollektion og sortiment indenfor gardinløsninger er omfangsrig og stilfuld.

Med mange mønstre, farver, materialer samt egenskaber, kan vi imødekomme alle behov for foldegardiner og andre gardinløsninger. Foldegardiner kan give dig mange spændende kombinationsmuligheder og fås også som mørklægning.

Foldegardinerne leveres med og uden snoretræk, trådløse eller elektriske med motor og fjernbetjening.

Fordele ved foldegardiner efter mål

Der er mange praktiske fordele ved foldegardiner. De fylder ikke alverden, når de er rullet op, i kontrast til almindelige stofgardiner.

Derudover er foldegardiner superlette at rengøre, i modsætning til f.eks. persienner, hvis du vælger vaskbare tekstiler.

Køber du foldegardiner efter mål, kan du altid være sikker på, at de passer præcist i størrelsen til dine vinduer og døre.

Du opnår ligeledes udnyttelse af energien samt et bedre indeklima, da gardinerne holder varmen inden om vinteren og ude om sommeren.

Foldegardiner efter mål
Foldegardiner efter mål
Foldegardiner efter mål
Foldegardiner efter mål

Priser på foldegardiner efter mål

Der findes ingen faster priser, da enhver løsning hos os er efter specialmål.

Men ønsker du et uforpligtende tilbud til en konkurrencedygtig pris, kan du BOOKE et GRATIS besøg af vores professionelle gardinmand.

Når den ønskede løsning er fundet, sørger han for præcis opmåling og giver dig prisen inkl. levering og montering, med det samme.

Herefter skræddersyer vi dine foldegardiner efter mål og aftaler efterfølgende tidspunkt for levering og montering.

Med Komfort Gardiner som leverandør, får du professionel rådgivning, inspiration og vejledning, samt opmåling og montering til attraktive priser.

Kontakt os gerne for spørgsmål

Du kan altid kontakte os for spørgsmål om foldegardiner eller andre gardinløsninger.

Kontakt os på telefon 31 17 70 50 eller udfyld vores kontaktformular.

Kontakt os

Skriv til Komfort Gardiner

Udfyld denne formular og vi kontakter dig

    Unikke gardinløsninger - der holder…