Persienner efter mål

Persienner efter mål i høj kvalitet

Er du på udkig efter nye persienner efter mål med den perfekte balance mellem æstetik, funktionalitet og personlig præference?

Flotte og funktionelle persienner på mål til stuen, soveværelset, børneværelset, køkkenet, badeværelset, kontoret, gamerrummet m.v.

Persienner er igen blevet moderne og en populær løsning ingen for solafskærmning og mørklægning, til langt de fleste rum.

Du kan få persienner til store vinduer, små vinduer, Velux vinduer, skråvinduer, plastvinduer, ovenlysvinduer, trækantede vinduer. Men også til en enkelt dør eller altandør.

Vi leverer skræddersyede persienner på mål i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Komfort Gardiner leverer til både private samt erhverv og institutioner.

Vi kører på besøg med vores gardinbus. Det være sig lokalt i Næstved og omegn samt i København og på resten af Sjælland.

Vi har altid de nyeste, smarteste og moderne persienner og produkter med.

BOOK GARDINBUS

Persienner efter mål

Køb persienner på mål hos Komfort

Med vores over 20 års erfaring i gardinbranchen, finder vi med garanti den helt rette persienneløsning, der opfylder alle ønsker og behov.

Vi tilbyder også specielløsninger og løser selv de mest udfordrende opgaver. Komfort Gardiner er specialister i skræddersyede persienner på mål og andre unikke gardinløsninger.

Med os som leverandør, får du professionel rådgivning, opmåling samt opsætning. Vores produkter er produceret i Europa. Som nogle af vores leverandører og agenturer kan nævnes: Andreas Hansen, Aluproff, Woodnotes, JAB og Velux.

Vi tilbyder desuden hele 7 års produkt garanti

Stort udvalg af persienner efter mål 

Vi kan imødekomme et hvert behov for persienner og gardinløsninger, da vi har et stort udvalg af farver, mønstre, materialer at vælge mellem.

Komfort Gardiner kan levere persienner i træ, aluminium, metal og bambus. Alu persienner og træpersienner er dog de mest eftertragtede typer persienner.

Persienner på mål giver dig mulighed for at vælge specifikke funktioner, såsom justerbarhed af lamellerne for at styre lysindfaldet, eller endda elektriske persienner, der nemt kan betjenes med fjernbetjening.

Hos os finder du ligeledes de eksklusive Woodnotes rullegardiner, der er udarbejdet af et mix af papirgarn og bomuld. Disse kan være et andet alternativ til persienner, hvis man ønsker noget helt ekstraordinært.

Fordele ved persienner efter mål

Der er forskellige fordele ved valg af persienner. Det er bl.a. en af de mere prisvenlige gardinløsninger, der ikke fylder så meget i kontrast til almindelige stofgardiner.

Køber du persienner efter mål, vil du altid være sikker på, at de passer præcist i størrelsen.

Nogle typer persienner kan hjælpe med at regulere temperaturen i rummet ved at blokere sollys og dermed reducere varmeindstråling. Dette kan bidrage til at sænkning af energiomkostningerne.

Skræddersyede persienner er desuden ofte af bedre materialer og med højere håndværksmæssig kvalitet end færdiglavede standard persienner. Dette kan forlænge persiennernes levetid og give bedre værdi på lang sigt.

Persienner efter mål
Persienner efter mål
Persienner efter mål
Persienner efter mål

Priser på persienner efter mål

Der findes ingen faster priser, da enhver løsning hos os er efter specialmål.

Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du BOOKE et gratis BESØG af vores professionelle gardinmand.

Når I sammen har fundet frem til den ønskede løsning, foretager han den præcise opmåling, og kommer med pris inkl. levering og montering, med det samme.

Herefter skræddersyer vi dine persienner efter mål og aftaler dato for levering og montering.

Med Komfort Gardiner som leverandør af persienner, får du professionel rådgivning samt inspiration, opmåling og montering til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for spørgsmål

Du kan altid kontakte os for spørgsmål om persienner eller andre typer gardinløsninger.

Kontakt os på telefon 31 17 70 50 eller udfyld vores kontaktformular.

Kontakt os

Skriv til Komfort Gardiner

Udfyld denne formular og vi kontakter dig

    Unikke gardinløsninger - der holder…