Om os

Komfort Gardiner - Specialist i gardiner og solafskærmningsløsninger i højeste kvalitet

Hos Komfort Gardiner møder du Jesper Lauridsen, som er manden bag firmaet.

Man vælger bedst gardinløsninger ved at se produktet i de omgivelser, hvor det skal passe ind. Det er samtidig vigtigt at have en dygtig fagmand med som rådgiver.

Det ved Jesper Lauridsen, som er manden bag Komfort Gardiner. Han har stor succes med sit koncept, hvor han tager både ekspertisen og sine prøver på gardiner m.v. med hjem til kunderne.

Over 20 års erfaring og ekspertise i branchen

I over 20 år har Jesper arbejdet med kvalitetsprodukter inden for boliginteriør som gardiner, markiser, gulve og tæpper.

Den første faglige lærdom inden for tæpper og gulve fik han i 1991, som elev hos Tæppeland i København. Inden længe fik han ansvaret som butikschef for en dansk tæppebutik i Polen.

Efter 10 år hos Tæppeland gik Jesper målrettet efter at øge sin specialviden inden for boliginteriør

Han arbejdede derfor i 4 år som konsulent i gulvbranchen og 6 år som konsulent inden for salg af nye gardiner, markiser og solafskærmning.

Jesper Lauridsens erfaring har også skaffet nogle af Danmarks største virksomheder på kundelisten. Komfort magter nemlig også de helt store opgaver på flere tusinde kvadratmeter – og levere til tiden til en attraktiv pris.

Med den store erfaring i køb og forhandling af priser hos leverandører, formår Jesper at skaffe alle kunder de helt rigtige gardinløsninger - til de helt rigtige priser.

Jesper har forenet alt sin viden gennem årene, og tilbyder i dag at køre ud med sin gardinbus til private og erhvervskunder på hele Sjælland.

Kontakt derfor Komfort Gardiner og få besøg af både gardinbussen og Jesper Lauridsen

Skriv til Komfort Gardiner

Udfyld denne formular og vi kontakter dig

    Unikke gardiner og solafskærmningsløsninger – der holder…