Elektriske gardiner

Elektriske gardiner efter mål i høj kvalitet

Elektriske gardiner er ikke blot et praktisk tilvalg, men også en æstetisk forbedring, der kan løfte ethvert rum til nye højder af luksus og teknologi.

Med el styrede gardiner er det muligt at styre lysindfaldet og skabe den perfekte atmosfære, med blot et tryk på en fjernbetjening eller via app på en smartphone.

Funktionelle elektriske og motoriserede gardiner til soveværelse, børneværelse, stuen, køkken, badeværelse, gamerrum, kontoret m.v.

El-styrede gardiner, også kaldt intelligente gardiner eller smat-gardiner, er det ultimative valg til ekstra komfort og bekvemmelighed i hverdagen. Du kan tilpasse gardinernes bevægelse og placering præcist efter dine ønsker.

Man kan få elektriske gardiner efter mål til alle typer vinduer og døre. De kan fås til store vinduer, små vinduer, skråvinduer, vinduespartier med og uden terrassedør eller skydedør, samt altandøre.

Komfort Gardiner leverer skræddersyede elektriske gardiner på specialmål i højeste kvalitet og konkurrencedygtige priser. Vi leverer både til private samt alle typer erhverv og institutioner.

Vi kører på kundebesøg med vores gardinbus lokalt i Næstved samt København og på hele Sjælland.

BOOK GARDINBUS

Elektriske gardiner

Køb automatiske gardiner hos Komfort

Med over 20 års erfaring i gardinbranchen, finder vi med garanti rette løsning, der opfylder alle ønsker og behov.

Komfort Gardiner er specialister i unikke gardinløsninger samt automatiserede gardiner. Vi er kendt, for at løse selv de mest udfordrende opgaver og har tilfredse kunder.

Med os som leverandør, får du professionel rådgivning, opmåling samt opsætning til attraktive og konkurrencedygtige priser.

Vores produkter er produceret i Europa. Som nogle af vores leverandører og agenturer kan nævnes: Andreas Hansen, Woodnotes, JAB og Velux

Derudover tilbyder vi hele 7 års produkt garanti

Stort udvalg af motoriserede gardiner

Komfort Gardiner kan imødekomme ethvert behov for motoriserede gardiner.

Elektriske gardiner fås som rullegardiner, foldegardiner, lamelgardiner, stofgardiner, Duo Rollers, plisségardiner, persienner og mørklægningsgardiner.

Vi tilbyder et bredt udvalg af gardinmaterialer, farver og designs, tilpasses til enhver stil og indretning. Uanset om man foretrækker klassisk elegance, moderne minimalisme eller noget midt imellem, har vi den perfekte løsning.

Alle materialer er af høj kvalitet og sikrer derved, at gardinerne forbliver flotte og funktionelle i mange år.

Fordele ved elektriske gardiner

Der er flere fordele ved gardiner med motor, som adskiller sig fra manuelle gardiner.

Da man kan programmere gardinerne til at åbne eller lukke på bestemte tidspunkter af dagen, giver det mulighed for at udnytte det naturlige lys og reducere behovet for kunstig belysning.

Samtidig bidrages til naturlig opvarmning eller køling af rummet. Dette kan hjælpe med at reducere energiforbruget og minimere miljøaftrykket.

Samtidig slipper man for løsthængende snore, der kan være upraktiske, hvis man har børn eller kæledyr.

El styrede gardiner kan især være praktiske ved højtliggende vinduer eller store vinduespartier, da man derved undgår lange snoretræk og tunge løft.

Disse fordele opnås ved et elektrisk lamelgardin, elektrisk persienne, elektrisk rullegardin, elektrisk foldegardin, elektrisk plisségardin og elektrisk Duette® gardin.

Elektriske gardiner
Elektriske gardiner
Elektriske gardiner
Elektriske gardiner

Pris på elektriske gardiner

Hvad koster elektriske gardiner?

Da enhver løsning hos os er udarbejdet på specialmål, har vi derfor ingen faster priser.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på elektriske gardiner, kan du BOOKE et gratis BESØG af vores professionelle gardinmand.

Når I sammen har fundet frem til den ønskede løsning, foretager han den præcise opmåling og giver pris på stedet, som er inkl. levering og montering.

Vi skræddersyer herefter dine elektriske gardiner og aftaler tid for montering.

Med Komfort Gardiner som leverandør, får du professionel rådgivning, opmåling og montering til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål om elektriske gardiner eller andre gardinløsninger.

Kontakt os på telefon 31 17 70 50 eller udfyld vores kontaktformular.

Kontakt os

Skriv til Komfort Gardiner

Udfyld denne formular og vi kontakter dig

    Unikke gardinløsninger - der holder…