Plisségardiner

Plisségardiner efter mål i høj kvalitet

Nye flotte plisségardiner til stuen, soveværelset, køkkenet, badeværelset eller kontoret?

Plisségardiner har se seneste år vundet stort indpas og blevet meget populære i de danske hjem. Denne gardintype fungerer som, en form for, kombination af et rullegardin og en persienne, der fylder minimalt.

Det smarte er at det kan indstilles, så det kun dækker for en del af vinduet. Og derved kan der stadig kommer en passende mængde, lys ind i rummet.

BOOK GARDINBUS

Det populære plisségardin er moderne, stilfuldt, smart og er en af de mest fleksible løsninger indenfor solafskærmning. Det kan ligeledes tilpasses alle typer vinduer (selv trekantede og vandrette tagvinduer) og døre, og er en af de mest sælgende gardinløsninger.

Komfort Gardiner leverer skræddersyede plisségardiner på mål / specialmål til både private og erhverv. Vi kører ud med vores gardinbus både lokalt i Næstved og omegn, men også i København og på resten af Sjælland.

Du finder rette gardinløsning hos Komfort

Få rette Plissegardiner hos Komfort

Vi har over 20 års erfaring i gardinbranchen og finder med garanti rette løsning, der opfylder alle behov. Vi tilbyder specielløsninger og løser selv de mest udfordrende opgaver.

Komfort Gardiner er specialister i skræddersyede plissegardiner og unikke gardinløsninger. Vi har altid de smarteste, nyeste og mest moderne gardiner med i vores gardinbus.

Med os som leverandør, får du som kunde professionel rådgivning, opmåling samt opsætning til attraktive og konkurrencedygtige priser. Alle vores produkter er produceret i Europa. Som nogle af vores leverandører og agenturer kan nævnes: Andreas Hansen, Aluproff, Woodnotes, JAB og Velux.

Derudover tilbyder vi hele 7 års produkt garanti

Stort udvalg af plisségardiner i forskellige varianter 

Vores kollektion og sortiment er omfangsrig og stilfuld.
Med rigtig mange forskellige farver, mønstre, materialer og egenskaber, kan vi derfor imødekomme et hvert behov.

Der finders ligeledes forskellige varianter. Det være sig det klassiske enkelt plisségardin, dobbelt plisségardin, duo plisségardin samt plisségardiner up and down (kan justeres både fra oven og fra neden) alle med eller uden mørklægning.

Plisségardinerne fås med snoretræk, uden snoretræk, trådløse eller som elektriske plisségardiner med motor samt fjernbetjent.

Fordele ved dobbelte plisségardiner

Komfort Gardiner forhandler både Duette® og Honeycomb dobbelte plisségardiner, som består af en dobbeltvæv og har derfor en yderst effektiv isoleringsevne.

Der opnås bedst mulige udnyttelse af energien samt et bedre indeklima, da varmen holdes inden om vinteren og ude om sommeren.

Plisségardiner
Plisségardiner på mål
Plisségardiner
Plisségardiner efter mål

Priser på plisségardiner på mål

For at få et uforpligtende tilbud og en konkurrencedygtig pris, kan BOOKE BESØG af vores gardinbus.

Når du under besøget, har truffet rette valg, sørger vores gardinmand, Jesper Lauridsen, for selve opmålingen.
På den måde får du med det samme et uforpligtende tilbud, som selvfølgelig er inkl. levering og montering.

Kontakt os allerede i dag

Du kan altid kontakte os på telefon 31 17 70 50 for spørgsmål om plisségardiner på mål til din bolig.

Få gratis besøg af gardinbussen og få professionel rådgivning, opmåling samt montering til konkurrencedygtige prise, der holder.

Kontakt os allerede i dag

Skriv til Komfort Gardiner

Udfyld denne formular og vi kontakter dig

    Unikke gardinløsninger - der holder…